Algemene informatie

Aanvankelijk heeft Fysiotherapie Boonstra zich in 2005 in Groesbeek gevestigd. Door de enthousiaste ontvangst en de goede samenwerking met de huisartsen zijn wij in 2011 verhuisd naar het gezondheidscentrum ‘’Op de Paap”. Hier heeft de praktijk de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote oefenruimte met moderne fitnessapparatuur. In januari 2014 is Bert Mulders toegetreden tot de maatschap en sindsdien is de naam Fysiotherapie Boonstra & Mulders.

Fysiotherapie Boonstra & Mulders heeft als eerste en enige praktijk in Groesbeek het TOP-audit certificaat behaald. Slechts 5% van alle fysiotherapie-praktijken voldoet momenteel aan deze strenge kwaliteitscriteria en deze praktijken worden door zorgverzekeraars dan ook extra aanbevolen bij hun verzekerden.

Wij zoeken in een actieve en persoonlijke benadering de beste oplossing voor individuele lichamelijke klachten en bewegingsbeperkingen. Hierbij maken we als team gebruik van elkaars kwaliteiten en specialismen. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij ons terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie, echodiagnostiek, Dry Needling, revalidatie en revalidatiegeneeskunde, Perfect Pilates en medische fitness. Verder zijn er beweeggroepen voor COPD en diabetes/obesitas.
Het team van vijf fysiotherapeuten heeft zich daarnaast gespecialiseerd in schouderklachten, wervelkolomaandoeningen (nek- en rugklachten), knieklachten, postoperatieve revalidatie (voorste kruisbandoperatie, neerplastiek/cuffrepair, knie- en heupprothese, herniaoperatie), Claudicatio Intermittens (aangesloten bij ClaudicatioNet) en de behandeling van het Carpaal Tunnel Syndroom met het Phystrac tractieapparaat. Door de verschillende specialisaties zijn wij in staat u zo goed mogelijk te behandelen, adviseren en begeleiden.

Aanmelden voor fysiotherapie kan via het afspraakformulier of gedurende de openingstijden via 024-3977425. U kunt ook langskomen in de praktijk. Wij hanteren geen wachtlijst en streven ernaar om binnen 24 uur de behandeling te starten.