Cancer Support Center
(Oncologische revalidatie)

Het Cancer Support Center is opgericht door Annemarie Hendriks-van Zundert, Zij studeerde af als master oncologie-fysiotherapeut.

Annemarie speelde al jaren met het plan om een eigen ondersteuningscentrum voor kankerpatiënten op te richten en met de oprichting van het CancerSupportCenter komt deze wens uit. Annemarie behandelt al jaren mensen die kanker hebben of hebben gehad en raakte ervan overtuigd dat de zorg rondom deze mensen verbeterd kan en moet worden. De patiënten hebben vaak jaren na de behandeling in het ziekenhuis nog allerlei klachten zoals moeheid, pijn, slaapgebrek, gewichtsproblemen, angst voor terugkeer van kanker en nog veel meer en blijven hier vaak eindeloos mee door lopen.

In het ’Cancer Support Center’ werken disciplines die speciale zorg voor oncologie-patiënten kunnen bieden nauw met elkaar samen om het leven van (voormalig) kankerpatiënten weer een stuk prettiger te maken. De mensen komen hier binnen met vragen of problemen, bijvoorbeeld met pijnklachten, en het therapeutenteam bekijkt heel gericht wat er gedaan kan worden. Uiteraard hebben we ook contact met de behandeld artsen en oncologieverpleegkundigen als dit nodig is en werken we samen aan het herstel. Bij kankerpatiënten gaat het vaak om complexe problemen, waardoor samenwerking tussen verschillende therapeuten belangrijk is.

 

Contact

Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht en moet een e-mailadres zijn
Correct
Dit veld is verplicht
Correct
Dit veld is verplicht

Fytaal Roosendaal
Langdonk 5
4707 TG Roosendaal
T: 0165 – 533227

Receptie:
ma-do 8.00-17.00 uur, vrij 8.00-16.30 uur

Overige Informatie:
Privacyreglement
Klachtenprocedure
WGBO